skip to Main Content

Dion de Jong is een professioneel fotograaf en filmmaker. Hij begon zijn carrière tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg. Zijn liefde voor muziek en zijn stijl van fotograferen, vloeien moeiteloos in elkaar over. De filmische, persoonlijke sfeerfoto’s van Dion lijken korte muziekvideo’s en vertellen elk hun eigen verhaal.

“Het is mijn missie om erachter te komen wat klanten willen terugzien in hun foto’s. Als ik dat antwoord heb gevonden en klaar ben om het vast te leggen, meng ik het met mijn eigen visie om het eindresultaat naar een hoger level te brengen.”

Dion leerde het vak al experimenterend in de praktijk en begon onderaan. Maar daar bleef hij niet. Inmiddels heeft hij al gewerkt voor verschillende grote artiesten. Zo kreeg hij onder andere Ronnie Flex en Leona Philippo voor zijn camera en werkte hij voor Jort Kelder en Holland America Line. Zijn kunsten kennen geen grenzen. Dion maakte foto’s voor singer-songwriter Michael Prins in Londen en werd gevraagd om een bijzondere bruiloft vast te leggen in Frankrijk. In juli 2016 werd Dion uit de vele inzendingen gekozen om de aftermovie te maken van het Amsterdamse culturele festival Buiten Westen.

Naast het vastleggen van artiesten en activiteiten is Dion ook een ervaren bruiloftsfotograaf en fotograaf van andere familie-evenementen. Hij maakt opnames van jouw adembenemend mooie momenten, zodat je later visueel bewijs hebt dat het sprookje in je hoofd ook echt heeft plaatsgevonden.

Dion begon als rockstudent en is uitgegroeid tot fotograaf en filmmaker. Hij gaat zijn eigen dromen achterna en legt die van jou vast op beeld. Ben je op zoek naar een ambitieuze creatieveling? Neem dan contact op met Dion.

De tarieven zijn afhankelijk van het soort opdracht. Voor meer informatie en actuele prijzen kunt u contact met mij opnemen.

Klanten waar ik voor heb gewerkt: 
Fontys (Custom)Paaspopacademy (Custom)SNS (Custom)HAL (Custom)Evenses (Custom)KLM (Custom)Ronnie flex (Custom)Samsung (Custom)AT Bookings (Custom)spaces (Custom)Superdry (Custom)EZBoekhouding (Custom)bestseller (Custom) Close Up (Custom)The Doots (Custom)Relaxed slapen & vergaderen (Custom)Heavy light (Custom)logo buffi (custom)